top of page
winter weer

Eerste hulp bij winters weer in en rond Antwerpen

Sneeuwruimdienst en strooidienst - sneeuwzout

Sneeuwruimdienst en strooidienst

Sneeuwruimdienst en strooidienst

Tijdens de wintermaanden staat het weer geen grondwerken toe, maar dat wil nog niet zeggen dat wij stilzitten. We beschikken over zoutstrooiers en sneeuwschuivers en houden de wegen veilig berijdbaar. Ook op private parkings en bedrijventerreinen kunnen wij zout strooien en sneeuwruimen. We zijn actief in de provincie Antwerpen.

Winterdienst voor grote en kleine projecten

Onze sneeuwruimdienst maakt uw wegen en parkings opnieuw sneeuwvrij. We stellen ons flexibel op en zijn er wanneer het noodweer toeslaat. Met onze strooidienst anticiperen we op aangekondigde vorst of sneeuwval. We beschikken over talloze machines en hebben altijd een passende oplossing. Bovendien hebben we steeds grote voorraden met strooizout om extra snel te kunnen schakelen. Hoe dan ook zijn we vlot bereikbaar en schakelt u ons niet alleen in voor grote sneeuwruimprojecten, maar ook voor beperkte winterinterventies. Een veilige toegang voor u, uw klanten en uw medewerkers staat bij onze winterdienst steeds centraal.

Strooizout kopen bij Grondwerken Oorts

Particulieren en bedrijven kunnen bij ons strooizout kopen om zelf te strooien. Ons strooizout is los verkrijgbaar (per kilogram). Wilt u liever strooizout kopen in zakken? Dan bieden wij handzame zakken van 25 kilogram aan. Wij brengen u graag telefonisch op de hoogte van de actuele tarieven. U kunt het strooizout kopen en afhalen in ons depot in Wommelgem. Wij zijn gevestigd in De Hoge Keer 1B en zijn goed bereikbaar.

Sneeuwzout

LANDBOUW & GRONDWERKEN OORTS

Depot: De Hoge keer 1B -
Wommelgem 2160

Groundwerken Oorts footer

Bent u op zoek naar een sneeuwruimdienst voor uw parking of bedrijventerrein of wilt u sneeuwzout kopen?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

bottom of page