top of page
Grondwerken Oorts Container

Een container huren bij Grondwerken Oorts

Containers Huren voor gemengd afval, bouwafval, tuinafval

Container

Steeds een passende container huren in de provincie Antwerpen

Wij hebben een ruim arsenaal aan containers die wij verhuren voor onder meer bouwafval, tuinafval en huisafval. Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons een container huren, bijvoorbeeld voor het leegmaken van een huis of bij verbouwingswerken. Wij leveren de containers ter plaatse en komen ze weer ophalen, ook op zaterdag. U kunt bij ons containers huren met een volume van 8 m³ tot 40 m³. Deze containers hebben een maximum laadvermogen van 13 ton. Indien nodig kunnen wij ook een dekzeil meeleveren. Geef dit vooraf even door.

Praktische afspraken voor containerverhuur

Wij komen de container plaatsen en ophalen of u kunt de container zelf komen ophalen. Dat kan tijdens de week en op zaterdag. Deze containers mogen nooit het maximum laadvermogen (13 ton) overschrijden. Bovendien mogen de containers nooit hoger dan de zijwand worden gevuld. Wij plaatsen de containers enkel na een schriftelijke toestemming op een oprit. Alsook dient u zelf bij de gemeente te informeren naar eventuele voorwaarden. Indien nodig dient u een parkeerverbod aan te vragen zodat de container op het gepaste tijdstip kan worden geplaatst.

Container huren voor asbest

Wij bieden talloze oplossingen aan, met inbegrip van containerverhuur voor asbestafval. Hierop zijn de aangehaalde regels van toepassing, maar omwille van de veiligheid is er een aantal extra afspraken om rekening mee te houden. Zo mag asbest nooit samen met ander afval of steenpuin worden gemengd. Daarnaast dient u het asbest veilig te verwerken. Hiervoor kunt u gebruikmaken van de asbestbigbags die bij ons te verkrijgen zijn. Uiteraard dient u de geldende regelgeving met betrekking tot asbestsaneringen na te leven. U draagt daarbij zelf de verantwoordelijkheid.

containerverhuur

LANDBOUW & GRONDWERKEN OORTS

Depot: De Hoge keer 1B -
Wommelgem 2160

Ook tijdens het weekend kan u hier een container huren !

Grondwerken Oorts footer

Wilt u een container huren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Of ontvangt u graag een prijsofferte? Neem dan nu telefonisch contact met ons op.

bottom of page